PCA Dealer

Autobedrijf Kusters BV

De dagelijkse leiding is in handen van Berni Kusters, die de zaak van zijn ouders Frans en Lucy Kusters heeft overgenomen.

Autobedrijf Kusters is in 1974 gestart. We zijn een universeel auto- en schadeherstelbedrijf gespecialiseerd in Peugeot en Citroën.

Universeel wil zeggen dat we ook kennis hebben van andere merken.

Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een modern bedrijf met 14 medewerkers en de gemoedelijkheid van een eenmanszaak.


Showroom
In onze showroom staan ongeveer veertig auto's. Vooral jong gebruikte, maar ook nieuwe auto's en oldtimers. Er is een ruime keuze in elke prijsklasse. Alle occasions zijn voorzien van een NAP nationale autopas en de Top occasions worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie en 12 maanden mobiliteitsgarantie. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met advies bij aankoop, leasing, verzekering en of financiering.

Bedrijfswagens
Ook voor bedrijfswagens bent u bij Autobedrijf Kusters aan het juiste adres.
Wij leveren en onderhouden bedrijfswagens tot 3500kg. Daar een bedrijfswagen altijd
maatwerk is maken wij hiervoor graag een afspraak voor een oriënterend gesprek waarin
uw behoeftes, de investeringsaftrek en vrijstelling van kilometerregistratie aan de orde komen,
waarna we een offerte op maat maken voor koop of lease van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen.

RDW erkenning
Dankzij deze erkenning wordt bij aflevering van uw auto het kentekenbewijs (ter plekke) binnen enkele minuten tenaamgesteld en voor uw eventuele inruilauto een vrijwaringbewijs gemaakt.

Werkplaats
Onze werkplaats is modern uitgerust en we hebben gediplomeerd en gemotiveerd personeel in dienst. Er worden APK keuringen uitgevoerd en we onderhouden en repareren praktisch alle auto's tot 3500 kg. Vooraf wordt afgesproken wat er aan uw auto gerepareerd dient te worden en er wordt een prijsopgave gedaan. Als de auto klaar is wordt er uitleg gegeven bij de factuur en indien u dit wenst worden de vervangen onderdelen getoond.
Meerdere monteurs hebben een STEK- diploma, wat wil zeggen dat zij voldoen aan de strenge eisen betreffende het onderhoud en de reparatie van uw aircosysteem.
De werkplaats acties die regelmatig gehouden worden (o.a. airco service en vakantie-inspectie) zijn bijzonder voordelig en klaar terwijl u wacht.
In de werkplaats beschikken we over de juiste diagnose en uitleesapparatuur.
De monteurs volgen bijscholingen bij diverse technische instanties en bij de importeur van Peugeot zodat de "know how" gewaarborgd blijft.

Magazijn
In ons magazijn hebben we vervangingsonderdelen voor bijna alle Europese merken op voorraad, voorts krijgen we 1-3 maal daags zowel originele als eerstemontagekwaliteits vervangingsdelen aangeleverd van Audi, Citroën, Daihatsu, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Opel, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Volkswagen, Volvo en ook revisiedelen. Hiervoor geldt in het algemeen voor 9.30u besteld, om 13.00u bij ons in huis.
Hierdoor is uw mobiliteit gewaarborgd.

Wasserette
Achter onze werkplaats bevinden zich twee wasboxen. U kunt er terecht met uw auto, bedrijfswagen, camper of caravan. De wasboxen geven u hiervoor alle ruimte. Belangrijk is het naspoelen met osmosewater. Uw auto droogt dan vlekkeloos op zonder dat u deze hoeft af te zemen! Op afspraak geven wij gratis instructie bij het wassen.

Autowassen zonder muntgeld
Hoe kun je nu wassen zonder muntgeld? Simpel, je gaat bij de receptie een wassleutel halen en hier kun je punten op laten zetten. Voor 1 punt betaal je €0,50. Je kunt voor maximaal €100,- aan punten op een wassleutel zetten. Als je gaat wassen houd je de sleutel 1 keer tegen het apparaat en er staat €0,50 op de display. Houd je de sleutel er langer tegenaan dan worden de punten net zolang afgeschreven totdat je het contact verbreekt. Zijn de punten op dan laat je hem weer opwaarderen bij de receptie van Kusters. En ondernemers kunnen de BTW ook nog terug krijgen!

Poets / Car cleaning contract
Voor de complete reiniging van auto, dus zowel de binnenzijde als de buitenzijde!
Informeer maar eens naar onze scherpe prijzen!

Schadeherstel
Ons schadeherstelbedrijf is in Groeningen gevestigd aan de Hultenhoek. Hier kunt u terecht voor aanrijding- inbraak en of voorruitschade. Alsook voor deelreparaties spotrepairs, uitdeuken zonder spuiten en kunststofreparaties. De schades worden door vakkundig personeel uitgevoerd. Aan de eisen die uw verzekeringsmaatschappij stelt, voldoet Autoschade Kusters ook. Natuurlijk is er vervangend vervoer aanwezig.

PCA Dealer

Door ons aan te sluiten bij de PCA (vereniging van specialisten in Peugeot en Citroën) krijgen we alle beschikbare informatie zowel technisch als commercieel.
PCA dealers zijn middels een uniforme uitstraling herkenbaar. We overleggen meerdere malen per jaar om kennis te delen en inkoopkracht te bundelen.

Gezamenlijk voeren wij het PCA TOPOCCASION label.

© 2018